arrow-up
Roulette77

Free

online

Support UkraineSupport Ukraine

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τις διαφορετικές στρατηγικές ρουλέτας

Ο αριθμός των ανθρώπων που αναζητούν στρατηγικές ρουλέτας στο διαδίκτυο στην Ελλάδα έχει φτάσει τους 10.000 σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες τάσεις αναζήτησης δεδομένων από την Google. Αυτό σημαίνει ότι οι άνθρωποι προσπαθούν να βρουν επαγγελματικές μεθόδους για να κερδίσουν το παιχνίδι και να εξασφαλίσουν το προβάδισμα. Ναι, υπάρχει πράγματι μεγάλος αριθμός πληροφοριών για στρατηγικές ρουλέτας στο διαδίκτυο. Η αιτία όμως είναι ότι οι ιστοσελίδες του διαδικτύου αντιγράφουν βασικά πληροφορίες από άλλες και καταλήγουν σε λανθασμένα και αβάσιμα συμπεράσματα, τα οποία μπορούν να οδηγήσουν τον παίκτη στο λάθος δρόμο. Υπάρχει όμως μία συγκεκριμένη στρατηγική που μπορεί να σας βοηθήσει να κερδίσετε τα πάντα;

Η απάντηση είναι πιο περίπλοκη. Στο Roulette77, γνωρίζουμε τι να περιμένουμε όταν επιλέγουμε μια στρατηγική ρουλέτας και γιατί ένα μοτίβο μπορεί να είναι πολύ πιο αποτελεσματικό από ένα άλλο. Η ομάδα μας έχει εκτενώς δοκιμάσει μερικά από τα πιο δημοφιλή παραλλαγές για να σας παρέχει αυτό το προβάδισμα που θέλετε να έχετε στο gameplay σας και να βεβαιωθείτε ότι είστε πραγματικά στην κορυφή των παιχνιδιών σας.

Αναλύουμε λεπτομερώς δημοφιλείς στρατηγικές ρουλέτας για να διασφαλίσουμε ότι η κατανόησή σας των διαφορετικών στρατηγημάτων είναι ήχηρη και αποτελεσματική, καθοδηγώντας σας στο επόμενο κέρδος.

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τις διαφορετικές στρατηγικές ρουλέτας

Παίξτε έξυπνα με τις στρατηγικές μας. Μετατρέψτε τις γνώσεις σας σε νίκες!

20bet
5/5
Δέχεται παίκτες GR
Μπόνους 100% έως €120
Απαίτηση στοιχηματισμού x40
Παιχνίδια ρουλέτας 50+
Ζωντανός έμπορος true
Πληρωμές
 • mastercard
 • visa
 • skrill
 • neteller
 • ecopayz
 • bitcoin

Δοκιμές Συστημάτων Ρουλέτας

Ο καλύτερος τρόπος για να μάθετε αν ένα σύστημα ρουλέτας πραγματικά λειτουργεί είναι να το υποβάλετε σε μια προσεκτική δοκιμή. Έχουμε δοκιμάσει δεκάδες εφικτές στρατηγικές που χαρακτηρίζονται ως μαθηματικά αξιόπιστες και αποτελεσματικές τρόπους παιχνιδιού. Ενώ μπορείτε να μάθετε μόνο μια στρατηγική και να την εφαρμόσετε, έχοντας πρόσβαση σε περισσότερα πρότυπα θα σας επιτρέψει να τα εναλλάσσετε και να αλλάζετε την κατεύθυνση ώστε να δυσκολέψετε και πετάξτε τα καζίνο από τη μυρωδιά.

Πριν όμως κάνετε αυτό, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι παίζετε πραγματικά με μια στρατηγική που μπορείτε να εμπιστευτείτε στο μακροπρόθεσμο. Αυτό είναι που κάνουμε εμείς. Εξασφαλίζουμε ότι όλες οι στρατηγικές παράγουν στατιστικά σημαντικά αποτελέσματα που σας βοηθούν να είστε στο καλύτερο παιχνίδι σας και να επιτυγχάνετε τις καλύτερες συνεργίες και αποδοτικότητες.

Αυτό είναι γιατί δοκιμάσαμε κάθε στρατηγική. Για να δοκιμάσουμε κάποιες στρατηγικές, χρησιμοποιήσαμε ένα παιχνίδι δοκιμής. Για άλλους - έναν τυχαίο αριθμογεννήτρια με μια προσομοίωση προγραμματισμένων κινήσεων που επαναλαμβάνει ακριβώς το μαθηματικό μοντέλο της ρουλέτας. Καθώς ένα παιχνίδι δεν θα είναι αρκετό για την ακρίβεια των αποτελεσμάτων, κάναμε χιλιάδες περιστροφές του τροχού της ρουλέτας για να παρέχουμε αξιόπιστες πληροφορίες για κάθε στρατηγική ή σύστημα.

Αξίζει να εξηγήσουμε τη διαφορά μεταξύ του συστήματος και της στρατηγικής του παιχνιδιού της ρουλέτας. Ένα παιχνιδιακό σύστημα είναι ένα συγκεκριμένο μοτίβο συμπεριφοράς του παιχνιδιού που λειτουργεί σε συγκεκριμένες συνθήκες. Ταυτόχρονα, μια στρατηγική είναι μια πιο σύνθετη και μακροπρόθεσμη λύση που σας επιτρέπει να κάνετε προσαρμογές σε μια μακροπρόθεσμη σενάριο παιχνιδιού. Μια στρατηγική μπορεί να περιλαμβάνει συστήματα. Ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικές από τις διαθέσιμες στρατηγικές και συστήματα τώρα.

 • Μαρτιγκέιλ Στρατηγική
  Roulette77 Strategy 1

  Μαρτιγκέιλ

  Το Μαρτιγκέιλ είναι η απλούστερη στρατηγική που θα βρείτε ποτέ. Βασικά, σε αυτή τη στρατηγική, θέλετε να διπλασιάσετε το στοίχημά σας μετά από μια απώλεια ώστε να την ανακτήσετε. Μόλις το κάνετε αυτό, επιστρέφετε σε μια βασική μονάδα στοιχηματισμού και συνεχίζετε τον στοιχηματισμό με τη βασική μονάδα μέχρι να χάσετε - τότε διπλασιάζετε.

  Σχετικά με το σύστημα Μαρτινγκειλ
 • Αντίστροφο Μαρτιγκέιλ Στρατηγική
  Roulette77 Strategy 2

  Αντίστροφο Μαρτιγκέιλ

  Το Αντίστροφο είναι το αντίθετο του κλασικού Μαρτιγκέιλ. Εδώ, θα διπλασιάζετε μετά από κάθε νίκη. Διπλασιάζετε μέχρι να χάσετε. Όταν χάνετε, επιστρέφετε στη βασική μονάδα και συνεχίζετε το στοίχημα με τη βασική μονάδα μέχρι να νικήσετε - τότε διπλασιάζετε. Είναι τόσο απλό όσο αυτό.

  Σχετικά με το σύστημα Αντίστροφο Μαρτιγκέιλ
 • Μεγάλο Μαρτιγκέιλ Στρατηγική
  Roulette77 Strategy 3

  Μεγάλο Μαρτιγκέιλ

  Σε αυτήν τη μέθοδο, θα στοιχηματίζετε το ίδιο ποσό μέχρι να χάσετε. Όταν χάσετε, τότε διπλασιάζετε το στοίχημά σας και προσθέτετε μία μονάδα πάνω από αυτό. Με αυτόν τον τρόπο, επιδιώκετε να ανακτήσετε το στοίχημα που χάσατε, αλλά και να κερδίσετε λίγο κέρδος στο δρόμο. Είναι μια άλλη έκδοση του συστήματος Μαρτιγκέιλ.

  Σχετικά με το σύστημα Μεγάλο Μαρτιγκέιλ
 • D'alembert Στρατηγική
  Roulette77 Strategy 4

  D'alembert

  Το D'alembert είναι μια άλλη ασταθής τακτική ρουλέτας που χρησιμοποιείται από επαγγελματίες παίκτες. Εδώ, θα προσθέτετε μία μονάδα μετά από μια απώλεια, και θα μειώνατε το μέγεθος του στοιχήματος σας κατά μία μονάδα μετά από τη νίκη ενός στοιχήματος. Θα συνεχίζετε να κάνετε αυτό για όσο διάστημα θέλετε να παίζετε.

  Σχετικά με το σύστημα D'alembert
 • Labouchere Στρατηγική
  Roulette77 Strategy 5

  Labouchere

  Η μέθοδος του Labouchere σας λέει να πάρετε μια συνολική ποσότητα που θέλετε να χάσετε και να την χωρίσετε σε πολλαπλές μικρές στοιχηματικές ενότητες. Εάν κερδίσετε μια στοιχηματική από τη σειρά, συνεχίζετε να παίζετε την επόμενη στοιχηματική. Εάν χάσετε το στοίχημα, προσθέτετε αυτό το στοίχημα στη δεξιά πλευρά της σειράς και συνεχίζετε να παίζετε.

  Σχετικά με το σύστημα Labouchere
 • Fibonacci Στρατηγική
  Roulette77 Strategy 6

  Fibonacci

  Η μέθοδος του Fibonacci συνδέεται με μια ακολουθία από παγκόσμια αναγνωρισμένους αριθμούς. Απλά κινείστε πάνω ή κάτω στους αριθμούς αυτής της σειράς και προσαρμόζετε τα στοιχήματά σας ανάλογα με το αν κερδίζετε ή χάνετε. Ο επόμενος αριθμός στη σειρά είναι το συνολικό άθροισμα των προηγούμενων δύο αριθμών.

  Σχετικά με το σύστημα Fibonacci
 • Romanowsky Στρατηγική
  Roulette77 Strategy 7

  Romanowsky

  Η μέθοδος του Romanowsky θα σπάσει τα τυπικά μοτίβα των τυχερών παιχνιδιών και θα σας κάνει να στοιχηματίσετε σε δύο dozens και δύο сorner στοιχήματα. Αυτό σας δίνει περίπου 86,5% πιθανότητα επιτυχίας και 13,5% πιθανότητα απώλειας. Θεωρείται ως μια σχετικά αξιόπιστη στρατηγική που μπορεί να σας βοηθήσει να προσαρμοστείτε γρήγορα και να ακολουθήσετε καλύτερες στρατηγικές.

  Σχετικά με το σύστημα Romanowsky
 • Σύστημα 666 Στρατηγική
  Roulette77 Strategy 8

  Σύστημα 666

  Το σύστημα 666 θεωρείται μια επιθετική στρατηγική, αλλά μια που είναι αρκετά ασφαλής και σας δίνει μια καλή πιθανότητα επιτυχίας. Σε αυτή τη στρατηγική, θα στοιχηματίσετε σε κάθε αριθμό εκτός από τους τέσσερις. Ένας πληρωμή 35:1 σε ένα straight-up στοίχημα είναι αρκετός για να σας βοηθήσει να αντισταθμίσετε μια απώλεια με αυτό το σύστημα και σίγουρα λειτουργεί.

  Σχετικά με το σύστημα 666
 • 36 Στρατηγική Στρατηγική
  Roulette77 Strategy 9

  36 Στρατηγική

  Αυτή η στρατηγική περιστρέφεται γύρω από την ιδέα ότι το νούμερο 36 έχει μια καλή πιθανότητα να κερδίσει. Επομένως, μπορείτε να τοποθετήσετε οποιοδήποτε τύπο στοιχήματος που περιλαμβάνει στοιχήματα σε high / low, even / odd ή red / black για να εξασφαλίσετε ότι εκτός από το 36, καλύπτετε και άλλα στοιχήματα.

  Σχετικά με τη στρατηγική 36
 • Oscar Grind Στρατηγική
  Roulette77 Strategy 10

  Oscar Grind

  Σε αυτήν τη στρατηγική, αρχίζετε με το στοίχημα μίας μονάδας. Θα αυξήσετε κατά μία μονάδα για κάθε νίκη που καταφέρνετε. Εάν χάσετε, θα επιστρέψετε στη βασική μονάδα ενός στοιχήματος, αλλά θα προσθέσετε μία μονάδα σε αυτήν, έτσι ώστε να παίζετε τώρα με δύο μονάδες ως βασική μονάδα.

  Σχετικά με το σύστημα Oscar Grind
 • Στρατηγική Fisher Στρατηγική
  Roulette77 Strategy 1

  Στρατηγική Fisher

  Η στρατηγική Fisher σας ζητά να απλώς τοποθετήσετε τέσσερις στοιχηματικές και να δείτε πόσες νίκες και ήττες έχετε πετύχει. Εάν χάσετε όλες τις τέσσερις, θα χρησιμοποιήσετε το ποσό των τριών πρώτων στοιχημάτων για να κάνετε ένα άλλο στοίχημα - θα στοιχηματίσετε μόνο σε even/odds νούμερα.

  Σχετικά με τη στρατηγική Fisher
 • Contra Bet Στρατηγική
  Roulette77 Strategy 2

  Contra Bet

  Το Contra Bet είναι επίσης γνωστό ως Contra D'Alembert, και η στρατηγική σας ζητά να στοιχηματίζετε σε στοιχήματα με ισόποσες πιθανότητες νίκης-ήττας, δηλαδή στοιχήματα που πληρώνουν 1:1. Κάθε φορά που κερδίζετε, προσθέτετε ένα μονάδιο στο ποσό του επόμενου στοιχήματος. Για κάθε ήττα, θα αφαιρέσετε ένα μονάδιο, αλλά ποτέ δεν θα πάτε κάτω από ένα μονάδιο ως βασικό στοίχημα.

  Σχετικά με το σύστημα Contra Bet
 • Στρατηγική 4567 Στρατηγική
  Roulette77 Strategy 3

  Στρατηγική 4567

  Η 4567 θεωρείται ως μία από τις πιο αποτελεσματικές. Οι παίκτες έχουν 63% πιθανότητα να κερδίσουν, και αυτό που χρειάζεται να κάνουν είναι να κάνουν στοιχήματα και να τα διπλασιάσουν χρησιμοποιώντας τις ακολουθίες 4567 μετά από μια απώλεια.

  Σχετικά με τη στρατηγική 4567
 • Σύστημα €150 Στρατηγική
  Roulette77 Strategy 4

  Σύστημα €150

  Αυτό το σύστημα απευθύνεται σε ανθρώπους με πιο ελαστικά πορτοφόλια. Στοιχηματίζετε €50 σε dozens ή columns. Στη συνέχεια, στοιχηματίζετε στη δεύτερη dozens ή columns Στη συνέχεια, στοιχηματίζετε €5 σε οποιοδήποτε από τα υπόλοιπα 12 νούμερα. Αυτό είναι όλο.

  Σχετικά με τη 150€ Σύστημα
 • Σύστημα 24 + 8 Στρατηγική
  Roulette77 Strategy 5

  Σύστημα 24 + 8

  Σε αυτή τη στρατηγική, λένε ότι έχετε μια πιθανότητα επιτυχίας 90%. Βάζετε στοιχήματα στα 1ο και 3ο dozens. Στη συνέχεια, τοποθετείτε 10 μονά στοιχήματα σε οποιουσδήποτε δέκα αριθμούς που απομένουν στη δεύτερη δεκάδα dozens. Αυτό είναι όλο. Περιστρέφετε τον τροχό και ελπίζετε σε μια καλή έκβαση.

  Σχετικά με το σύστημα 24 + 8
 • Σύστημα 64% Στρατηγική
  Roulette77 Strategy 6

  Σύστημα 64%

  Το σύστημα απλά σημαίνει ότι έχετε μια πιθανότητα επιτυχίας 64%, και γενικά θεωρείται μια καλή στρατηγική. Εδώ κάνετε στοίχημα στην Ευρωπαϊκή Ρουλέτα (μονό μηδέν) και επιλέγετε μια από τις τρεις δεκάδες στοιχημάτων που είναι διαθέσιμες. Αυτό σας δίνει μια πιθανότητα επιτυχίας 64%.

  Σχετικά με το 64% Στρατηγική
 • Σύστημα Hollandish Στρατηγική
  Roulette77 Strategy 7

  Σύστημα Hollandish

  Αυτό είναι ένα αρνητικό προοδευτικό σύστημα, οπότε αυτό σημαίνει ότι, όπως και στο Μαρτινγκέιλ, οι στοιχηματισμοί σας θα αυξηθούν εάν τελικά κερδίσετε μια απώλεια. Αν κερδίσετε, τότε οι στοιχηματισμοί θα επιστρέψουν στη βασική μονάδα που επιλέξατε στην αρχή του παιχνιδιού.

  Σχετικά με το σύστημα Hollandish
 • Σύστημα Tier et Tout Στρατηγική
  Roulette77 Strategy 8

  Σύστημα Tier et Tout

  Το Tier et Tout είναι ένα συναρπαστικό σύστημα διαχείρισης των κεφαλαίων σας, παρά μια πραγματική στρατηγική παιχνιδιού - μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια άλλη στρατηγική για να το εφαρμόσετε. Βασικά, παίρνετε ένα ποσό στοίχημα και πρώτα στοιχηματίζετε το 1/3 του. Στη συνέχεια, αν χάσετε, στοιχηματίζετε το 2/3 του ποσού. Αν κερδίσετε, αυξάνετε το ποσό του στοιχήματος.

  Σχετικά με το σύστημα Tier et Tout
 • Masse Egale System Στρατηγική
  Roulette77 Strategy 9

  Masse Egale System

  Αυτή η στρατηγική είναι ίσως μία από τις πιο απλές που θα χρησιμοποιήσετε ποτέ. Η ιδέα εδώ είναι να μην αλλάζετε τα στοιχήματά σας σε καμία περίπτωση - αυτό σημαίνει ότι η βασική σας μονάδα στοιχηματισμού θα επαναληφθεί ατέλειωτα μέχρι να αποφασίσετε να αποχωρήσετε από το παιχνίδι ή να πάτε σε ένα άλλο τραπέζι.

  Σχετικά με το σύστημα Masse Egale
 • Shotwell Strategy Στρατηγική
  Roulette77 Strategy 10

  Στρατηγική Shotwell

  Αυτή είναι μια πολύ νέα στρατηγική που υπάρχει από τη δεκαετία του 1970. Σε αυτήν, οι παίκτες θα έχουν δύο σύνολα στοιχημάτων στη διάθεσή τους - six-line και τέσσερις straight-up αριθμούς. Έτσι, θα καλύψετε συνολικά 10 αριθμούς. Αυτή είναι μια πιο κινδυνολογική στρατηγική αλλά μια που είναι μαθηματικά δικαιολογημένη.

  Σχετικά με τη στρατηγική Shotwell
Τύποι στρατηγικής

Προσοχή στους παίκτες

Ενώ μια στρατηγική μπορεί να σας δώσει γρήγορα αίσθημα εξουσίας, είναι σημαντικό να θυμάστε ότι καμία σχέση ή τακτική δεν θα σας δώσει εκατό τοις εκατό πιθανότητα να κερδίσετε. Το πλεονέκτημα του σπιτιού υπάρχει για έναν λόγο και στο μακροπρόθεσμο, το καζίνο είναι πάντα ρυθμισμένο να κερδίζει - ή έτσι λένε τουλάχιστον. Ωστόσο, να πέτυχε κανείς εννιά συνεχόμενες απώλειες στον τροχό της ρουλέτας είναι πράγματι πολύ δύσκολο και πιθανότητες μεγάλες. Ωστόσο, αυτές οι στρατηγικές είναι ακόμα εξαιρετικές καθοδηγήσεις για το πώς πρέπει να προσεγγίσετε το χόμπι της ρουλέτας και τι να περιμένετε. Να θυμάστε ότι χρησιμοποιώντας μια στρατηγική, είστε στατιστικά πολύ πιθανότερο να κερδίσετε στο σύντομο έως μεσαίο χρονικό διάστημα. Αλλά για αυτό, αξίζει να κατανοήσετε ποιος είναι ο στόχος που θέσατε για τον εαυτό σας, να κατανοήσετε τα αρχικά σας στοιχεία τραπεζικού λογαριασμού, για παράδειγμα. Και ανάλογα με αυτό, να επιλέξετε την πιο ισορροπημένη μέθοδο που, με μια συγκεκριμένη πιθανότητα, θα μπορούσε να σας φέρει πιο κοντά στον στόχο.

Δρ Edward O. Thorp

Ο Δρ Edward O. Thorp, Αμερικανός καθηγητής μαθηματικών, εφευρέτης, τζογαδόρος, συγγραφέας των βιβλίων "The Mathematics of Gambling", "Beat the Dealer" κ.λπ., ο οποίος έφτιαξε μια μηχανή πρόβλεψης για τη ρουλέτα κάποτε ανέφερε ότι:

Δεν θα μπορούσατε να νικήσετε κανένα από τα μεγάλα παιχνίδια τζόγου γιατί αν μπορούσατε να τα νικήσετε θα είχαν αλλάξει τους κανόνες ή θα είχαν φύγει

Μοιραστείτε τη στρατηγική σας και υποβάλετε την αναθεώρησή μας

Πείτε μας για τη μοναδική σας μέθοδο που δεν έχουμε καλύψει. Θα δοκιμάσουμε τη στρατηγική σας και θα την αναθεωρήσουμε.

Στρατηγικές ανά Τύπους Στοιχημάτων

Κατανοούμε ότι οι παίκτες μπορεί να έχουν συγκεκριμένες προτιμήσεις, και γι'αυτό θέλουμε να είμαστε πάντα χρήσιμοι και να σας βοηθήσουμε. Γι'αυτό έχουμε συντάξει μια λίστα μεθόδων που θα λειτουργήσουν σε σχέση με συγκεκριμένα στοιχήματα. Μπορείτε, λοιπόν, να πλοηγηθείτε γρήγορα σε αυτές τις επιλογές που ταιριάζουν καλύτερα στο στυλ παιχνιδιού σας.

Τι να λάβετε υπόψη κατά την επιλογή μιας στρατηγικής

Φυσικά, η επιλογή μιας στρατηγικής ρουλέτας είναι συνήθως ένα προσωπικό θέμα. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχουν πρακτικοί και αντικειμενικοί παράγοντες που πρέπει επίσης να ληφθούν υπόψη πριν προχωρήσετε σε μια στρατηγική. Για αυτό το λόγο, θέλαμε να σας παρουσιάσουμε μερικά πράγματα που πρέπει να ληφθούν υπόψη κατά την επιλογή της προτιμώμενης στρατηγικής στον τζόγο.

 • Αναμενόμενη αξία και μεταβλητότητα

  Είναι ουσιαστικό να έχετε μια σαφή ιδέα για το αναμενόμενο κέρδος σε ένα καζίνο, το οποίο είναι πάντα αρνητικό, που σημαίνει ότι στο μακροπρόθεσμο, όσο περισσότερο παίζετε, τόσο πιο πιθανό είναι να χάσετε. Για αυτό το λόγο, είναι ουσιαστικό να λάβετε υπόψη αυτούς τους παράγοντες κατά την επιλογή μιας στρατηγικής για το παιχνίδι. Ορισμένες στρατηγικές είναι πιο απλές από άλλες, και πρέπει να λάβετε υπόψη σας τις πιθανότητες να χάσετε μια στοίχημα. Ορισμένες στρατηγικές σας προσφέρουν πιθανότητα κέρδους 63% ή ακόμη και περισσότερο, αλλά η επιλογή της Martingale είναι συχνά μια επιλογή που πολλοί νέοι παίκτες θεωρούν πρώτη.

 • Πίνακας και όρια πονταρίσματος

  Θυμηθείτε ότι η Martingale βασίζεται στο να διπλασιάζετε το στοίχημά σας μετά από μια απώλεια; Λοιπόν, θέλετε να παίξετε σε τραπέζια με υψηλότερα όρια στοιχηματισμού αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη στρατηγική με τον πλέον μέγιστο και βέλτιστο τρόπο. Αυτό συμβαίνει επειδή υπάρχει περίπτωση να καταλήξετε σε δυσκολίες εάν χτυπήσετε το όριο στοιχηματισμού πολύ σύντομα. Λοιπόν, επιθυμείτε επίσης να διασφαλίσετε ότι όταν χρησιμοποιείτε μια προοδευτική στρατηγική, πάντα επιλέγετε ένα τραπέζι στοιχημάτων όπου τα όρια θα σας επιτρέπουν να αξιοποιήσετε το περισσότερο δυνατό από την εμπειρία σας.

 • Πόσα χρήματα διαθέτετε

  Για να επιλέξετε μια τεχνική στοιχηματισμού, πρέπει να λάβετε υπόψη και τα χρήματα που διαθέτετε. Έχετε μια μεγαλύτερη τράπεζα και μπορεί να αντέξει σε λίγο περισσότερο ρίσκο, ή χρειάζεστε μια πιο προηγμένη στρατηγική που προσφέρει πιο κερδοφόρα αποτελέσματα, αρκεί να κάνετε τα σωστά στοιχήματα; Η τράπεζα είναι μια καλή σκέψη για να λαμβάνετε υπόψη - ειδικά σε προοδευτικές στρατηγικές. Πρέπει να βεβαιωθείτε ότι έχετε αρκετό αρχικό κεφάλαιο για να κάνετε μια στρατηγική να λειτουργήσει, απλά τοποθετώντας το.

 • Πόσο χρόνο διαθέτετε

  Ο χρόνος μπορεί να είναι αρκετά σημαντικός για την επιτυχία μιας στρατηγικής στο παιχνίδι της ρουλέτας. Μερικές στρατηγικές θα απαιτούν να βασίζεστε σε μια επίπεδη πρόοδο στοιχημάτων και να αναμένετε να κερδίσετε από αυτά. Ωστόσο, αυτό θα πάρει φυσικά περισσότερο χρόνο. Όταν επιλέγετε μια στρατηγική, πρέπει να λάβετε υπόψη πόσο χρόνο θέλετε να παίξετε ή έχετε στα χέρια σας. Επιπλέον, αξίζει να σημειωθεί ότι αν θέλετε να παίξετε live ρουλέτα με στρατηγικές, πρέπει να καταλάβετε ότι ο χρόνος για να κάνετε στοιχήματα εδώ δεν είναι πολύς, συνήθως έως 20 δευτερόλεπτα, έτσι δεν μπορείτε να έχετε χρόνο για να κάνετε πολύπλοκους συνδυασμούς στοιχημάτων.

! Σημαντικά γεγονότα και συμβουλές

Μακροπρόθεσμα, τα πράγματα είναι υπέρ του καζίνο

Λόγω του πλεονεκτήματος του καζίνο, δεν υπάρχει τρόπος να απομακρύνετε το μακροπρόθεσμο πλεονέκτημα που έχει το καζίνο πάνω σας, και αυτό είναι απλώς ένα γεγονός της ζωής. Ωστόσο, αυτό το πλεονέκτημα του καζίνο θα δουλεύει εναντίον σας, είτε είναι μικρό, επομένως είναι σημαντικό να είστε συντηρητικοί και να μην αναλαμβάνετε ρίσκα. Μετά από όλα, η αναμενόμενη αξία στο καζίνο είναι πάντα αρνητική, όπως αναφέρθηκε παραπάνω, που σημαίνει ότι όσο περισσότερο είστε στο παιχνίδι, τόσο μεγαλύτερες οι πιθανότητες για ήττα.

Μην πληρώνετε για "ειδικές" στρατηγικές

Ποτέ μην πληρώνετε για στρατηγικές που υπόσχονται τον κόσμο της ρουλέτας. Όλες οι πληροφορίες που πρέπει να ξέρετε για τη ρουλέτα είναι ήδη διαθέσιμες εκεί έξω, και σίγουρα θα σας επιτρέψουν να κερδίσετε ή να χάσετε κανονικά ποσά. Μην εμπιστεύεστε κανέναν που σας λέει ότι υπάρχει μυστικός τύπος για την επιτυχία - δεν υπάρχει.

Οι στρατηγικές ρουλέτας στην πρώτη σελίδα της Google δεν λειτουργούν πάντα

Αν και μπορεί να είστε προδιαθετημένοι να κάνετε κλικ στα πρώτα αποτελέσματα της Google, σας συνιστούμε να προσπαθήσετε να εμπιστευτείτε τις καλύτερες έρευνες και τις δικαιολογημένες πηγές. Αν νομίζετε ότι κάτι λείπει από τα αποτελέσματα της πρώτης σελίδας της Google, τότε είναι έτσι και θα πρέπει να αναζητήσετε μια καλύτερα εξηγημένη πηγή!

Το τεστ στρατηγικής χρειάζεται τουλάχιστον 1000 περιστροφές για να δικαιολογηθεί

Είναι αρκετά αληθές. Ο μόνος τρόπος να δοκιμάσετε αν μια στρατηγική λειτουργεί είναι να έχετε περισσότερες περιστροφές, μπορεί να είναι 1000 ή περισσότερες. Όλα αυτά εξαρτώνται από την ίδια τη στρατηγική. Γιατί; Διότι υπάρχει σφάλμα με περιθώριο σε μικρότερα δείγματα. Όλα τα παιχνίδια καζίνο που χρησιμοποιούν έναν Τυχαίο Αριθμητή Γεννήτορα ελέγχονται πάνω από 100.000 φορές για να επιβεβαιωθεί ότι το ποσοστό επιστροφής στον παίκτη είναι ένα Χ ποσοστό. Γι' αυτό ισχύει το ίδιο και για τη δοκιμή στρατηγικών.

Θέματα σχετικά με στρατηγικές

Σίγουρα θα θέλετε να μάθετε περισσότερα για τον τρόπο λειτουργίας των στρατηγικών στη ρουλέτα, και αυτό είναι πολύ κατανοητό. Γι 'αυτό έχουμε συγκεντρώσει μια λίστα με επιπλέον πόρους και υλικό σχετικά με τη ρουλέτα. Αξίζει να θυμάστε ότι το Roulette77 διαθέτει έναν πλήρη οδηγό πόρων για στρατηγικές που σχεδιάστηκαν για να αναβαθμίζουν συνεχώς το παιχνίδι σας και να σας βοηθούν να βρείτε νέες πληροφορίες για τη ρουλέτα. Ενημερώνουμε τη βάση δεδομένων μας με τα τελευταία ευρήματα για το παιχνίδι που μπορούν να σας δώσουν ένα πραγματικό πλεονέκτημα για να επιτύχετε στην επόμενη σας συνεδρία ρουλέτα, είτε παίζετε ζωντανά είτε online.

Βιβλία στρατηγικής ρουλέτας

Συμπέρασμα

Το παιχνίδι της ρουλέτας μπορεί να είναι διασκεδαστικό και αμοιβαίο. Αν έχετε €100 για να παίξετε αυτό το παιχνίδι, μην ανησυχείτε, είναι αρκετά. Αυτό που χρειάζεστε για να απολαύσετε πλήρως τον προϋπολογισμό σας είναι να γνωρίζετε ότι υπάρχει η κατάλληλη στρατηγική για εσάς. Αν και δεν υπάρχει μαγικός τύπος, και οι πιθανότητες είναι πιθανότατα κατά τους μακροπρόθεσμα, οι στρατηγικές κάνουν το παιχνίδι της ρουλέτας πολύ πιο διασκεδαστικό και εύκολο.

Να θυμάστε να παίζετε με σωστό ρυθμό και να λαμβάνετε πάντα υπόψη σας το να αποσύρετε τα χρήματά σας αν νιώθετε ότι έχετε συγκεντρώσει ένα υγιές κεφάλαιο. Μην ξεχνάτε ότι το καζίνο δεν είναι φιλανθρωπικός οργανισμός και δεν υπάρχει 100% τρόπος για να κερδίσετε συνέχεια. Οι στρατηγικές θα σας βοηθήσουν να κατευθύνετε προς την επιτυχία, αλλά θα πρέπει να δείξετε λίγη σύνεση. Η Roulette77 σας παρέχει τις καλύτερες δυνατές στρατηγικές που έχουν αποδειχθεί αποτελεσματικές και απλές για να παίξετε αυτόν τον αξέχαστο κλασικό παιχνίδι! Έχουμε δοκιμάσει και εξαγοράσει κάθε στρατηγική και δεν μας πειράζει αν διαφωνείτε μαζί τους. Σε κάθε περίπτωση, θα θέλαμε να σας ευχηθούμε καλή τύχη και να διατηρείτε μια ήρεμη στάση του πνεύματος κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού της ρουλέτας.

FAQs

Πώς να κερδίσετε στη ρουλέτα κάθε φορά;

Δεν υπάρχει μαγική συνταγή για να κερδίσετε στη ρουλέτα - οι πιθανότητες είναι εναντίον σας ΑΛΛΑ (και είναι μεγάλο αλλά), μπορείτε να παίξετε και να κερδίσετε στο μεσαίο ή σύντομο χρονικό διάστημα. Δεν θα κερδίσετε ΚΑΘΕ φορά, αλλά θα κερδίζετε αρκετά συχνά για να αποκτήσετε ένα μικρό αξιοπρεπές κέρδος, και μερικές φορές ακόμα και περισσότερο. Είναι σημαντικό να χρησιμοποιείτε έξυπνες στρατηγικές και να είστε υπομονετικοί, γιατί αυτό είναι συνήθως αυτό που χρειάζεται για να κερδίσετε στη ρουλέτα σε μια συγκεκριμένη περίοδο χρόνου - υπομονή. Παραμείνετε στη λίστα των στρατηγικών μας, και θα δείτε ότι η επιτυχία δεν είναι τόσο δύσκολη όσο φαίνεται.

Λειτουργεί η στρατηγική του Μαρτιγκέιλ;

Η στρατηγική του Μαρτιγκέιλ λειτουργεί υπέροχα θεωρητικά. Ωστόσο, κάθε παιχνίδι ρουλέτας έχει ένα μέγιστο όριο στο στοίχημα. Αυτό σημαίνει ότι αν δυστυχώς πέσετε σε εννέα συνεχόμενες απώλειες, δεν θα μπορέσετε να διπλασιάσετε το στοίχημα και να ανακτήσετε τις απώλειες σας. Αυτό είναι το κύριο πρόβλημα με αυτή τη στρατηγική - τι συμβαίνει αν χάσετε πολλές φορές, και οι στατιστικές λένε ότι είναι δυνατόν να συμβεί αυτό; Επίσης, μην ξεχνάτε την εξαντλημένη τράπεζα, δηλαδή μπορεί να υπάρξει ένα σημείο στο παιχνίδι όπου δεν έχετε αρκετά κεφάλαια για να τοποθετήσετε το επόμενο στοίχημα για να αντισταθμίσετε τις απώλειες. Ωστόσο, είναι ακόμα μια εξαιρετική στρατηγική για να δείτε εάν μπορείτε να βελτιώσετε το παιχνίδι σας βασιζόμενοι σε αυτήν.

Τι είναι το περιθώριο κέρδους του καζίνο και πως υπολογίζεται;

Το περιθώριο κέρδους ενός καζίνο καθορίζεται από τον αριθμό των μηδενικών που υπάρχουν στο παιχνίδι. Για έναν ευρωπαϊκό τροχό ρουλέτας, η πιθανότητα επιτυχίας είναι 1:37. Στη συνέχεια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον τύπο 1x1/37 = 0,0270270 x 100 για να πάρετε 2,70270, το οποίο θα τοποθετήσει το περιθώριο κέρδους στο 2,70%. Το περιθώριο κέρδους είναι ουσιαστικά η μαθηματική πλεονεξία του καζίνο για κάθε στοίχημα που κάνετε. Χωρίς το μηδέν, δεν θα υπήρχε καθόλου περιθώριο κέρδους για το καζίνο, επειδή μπορείτε απλά να στοιχηματίσετε σε ζυγά/μονά στοιχήματα και να έχετε μια πιθανότητα 50%. Ωστόσο, το μηδέν αλλάζει αυτήν τη δυναμική.

Υπάρχουν παράνομες στρατηγικές;

Όχι, όλες οι στρατηγικές που βασίζονται στην τύχη και την μαθηματική πιθανότητα είναι πλήρως νόμιμες. Ένα καζίνο μπορεί να σας ζητήσει να φύγετε ακόμη και αν χρησιμοποιείτε μια στρατηγική και την ακολουθείτε, αλλά δεν υπάρχει τίποτα παράνομο στο γεγονός ότι κατανοείτε τις μαθηματικές πιθανότητες και θέλετε να δώσετε στον εαυτό σας την καλύτερη ευκαιρία επιτυχίας. Η μόνη φορά που μια στρατηγική θα θεωρούταν παράνομη είναι εάν στην πραγματικότητα επηρεάζετε το παιχνίδι κινώντας τα ζάρια ή προσπαθώντας να απατήσετε τους διανομείς.

Ποιες είναι οι λιγότερο κινδυνοφόρες στρατηγικές;

Γενικά, οι αντίστροφη Μαρτιγκέιλ και η D'alembert τείνουν να είναι οι λιγότερο κινδυνοφόρες στρατηγικές. Είναι εύκολες στην κατανόηση και την εφαρμογή τους, και αυτό είναι κάτι που οι παίκτες σίγουρα εκτιμούν. Θέλουν έναν απλό και απευθείας δρόμο προς τη νίκη, και όλες αυτές οι στρατηγικές είναι κατάλληλες για αυτόν τον σκοπό.