arrow-up
Roulette77

Free

online

Support UkraineSupport Ukraine

Στρατηγική Masse Egale στη ρουλέτα

Η στρατηγική Masse Egale στη ρουλέτα είναι ίσως η πιο απλή στρατηγική που υπάρχει. Πράγματι, πολλοί στην κοινότητα της ρουλέτας αμφισβητούν εάν η Masse Egale είναι πραγματικά μια στρατηγική. Στην επιφάνεια, δεν φαίνεται πραγματικά σαν μια στρατηγική σε σύγκριση με τις πολλές άλλες στρατηγικές που έχουμε καλύψει. Παρ 'όλα αυτά, χρησιμοποιείται από πολλούς παίκτες ρουλέτας. Αυτός ο οδηγός θα εξηγήσει το σύστημα Masse Eagle και θα δείξει πώς λειτουργεί στο μακροπρόθεσμο. Στη συνέχεια, μπορείτε να αποφασίσετε μόνοι σας εάν αυτή η προσέγγιση είναι για εσάς.

Πώς λειτουργεί το σύστημα Masse Egale

Αν αναρωτιέστε τι σημαίνει η έκφραση Masse Egale, μεταφράζεται στα αγγλικά ως "ίση μάζα". Όσο φανταχτερό και ακούγεται το γαλλικό όνομα, αυτό το σύστημα δεν είναι καθόλου φανταχτερό. Είναι τόσο απλό όσο φαίνεται. Οι αρχές είναι οι εξής:

 • Το Masse Egale σχεδιάστηκε κυρίως για εντός στοιχήματα, Μονό στοίχημα, Στοίχημα σε τετράδα, Στοίχημα σε τριάδα και Στοίχημα σε εξάδα.
 • Επιλέξτε το στοίχημά σας και το ποσό που θέλετε να στοιχηματίσετε, και στοιχηματίστε το ακριβώς ίδιο ποσό σε κάθε γύρο.

Είναι τόσο απλό!

Παρόλο που αυτό το σύστημα σχεδιάστηκε για εντός στοιχήματα, θεωρητικά μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για εκτός στοιχημάτων. Απλά, πιθανώς δεν θα έχει πολύ μεγάλη επίδραση. Για παράδειγμα, να στοιχηματίσετε στο μαύρο για 1.000 γύρους πιθανόν να οδηγήσει σε μια μικρή κέρδος ή μια μικρή απώλεια. Αυτό συμβαίνει επειδή τα στοιχήματα με ισοπαλία έχουν χαμηλή δυναμικότητα. Τα εντός στοιχήματα, από την άλλη πλευρά, είναι πολύ δυναμικά, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να έχετε μια αξιοπρεπή κέρδος και να σταματήσετε όταν βρίσκεστε μπροστά.

Δοκιμάζοντας το σύστημα Masse Egale

Αυτό το σύστημα είναι αρκετά εύκολο να δοκιμαστεί. Πήραμε τις πιθανότητες και τα ποσοστά αποδόσεων για συγκεκριμένα εντός στοιχήματα και τα καταχωρίσαμε σε έναν πίνακα. Διενεργήσαμε προσομοιώσεις για στοιχήματα ακριβούς αριθμού, στοιχήματα διαίρεσης και στοιχήματα δρόμου. Για κάθε στοίχημα, δημιουργήσαμε τυχαία αποτελέσματα για 1.000 γύρους. Δοκιμάσαμε κάθε τύπο στοιχήματος με στοιχήματα των 1€, 3€, 5€ και 10€.

Ξεκινήσαμε με μια δοκιμή των στοιχημάτων ακριβούς αριθμού, τα οποία έχουν πιθανότητα 2,7% και ποσοστό απόδοσης 35:1. Ορίστε τα αποτελέσματα:

Putting the Masse Egale System to the Test

Όπως συνήθως δείχνουν οι προσομοιώσεις μας, μεγαλύτερα ποσά στοίχημα προκαλούν περισσότερα εντονοποιημένα κέρδη και απώλειες. Μικρότερα στοιχήματα κρατούν την τράπεζα σχετικά σταθερή. Σε αυτήν την περίπτωση, η τράπεζα του στοιχηματιστή με στοίχημα 1€ δεν αποκλίθηκε πολύ από το όριο των 1.000€. Αντιθέτως, η τράπεζα του στοιχηματιστή με στοίχημα 10€ είδε την τράπεζά του να αυξάνεται περίπου κατά 1.000€ σε ένα σημείο πριν καταρρεύσει τελικά με μια συνολική απώλεια πάνω από 500€. Ίσως το πιο εντυπωσιακό ήταν ότι κανένας από τους παίκτες δεν ήταν πολύ κοντά στο να εξαφανιστεί. Όλοι οι παίκτες θα μπορούσαν να φύγουν με ένα σημαντικό κέρδος σε ένα σημείο.

Τώρα θα ρίξουμε μια ματιά σε πώς λειτουργεί το σύστημα Masse Egale όταν χρησιμοποιείται με στοίχημα διαίρεσης. Έχουμε μια πιθανότητα νίκης 5,4% και το ποσοστό απόδοσης είναι 17:1.

Masse Egale System

Ξανά, η τράπεζα του στοιχηματιστή με στοίχημα 1€ δεν αλλάζει πολύ. Ωστόσο, η τράπεζα του στοιχηματιστή με στοίχημα 10€ είχε μια αρκετά άγρια πορεία. Μετά από την απώλεια πάνω από το μισό της αρχικής του τράπεζας, περνάει μια περίοδο επιτυχίας και ολοκληρώνει τη συνεδρία με μια τεράστια κερδοφορία. Μπορούμε να πούμε με ασφάλεια ότι η τύχη ήταν με το μέρος του αυτή τη φορά.

Τώρα, ας στρέψουμε την προσοχή μας στα στοιχήματα σε σειρά, τα οποία έχουν πιθανότητα νίκης 8,1% και ποσοστό απόδοσης 11:1.

Masse Egale System to the Test

Αυτά τα αποτελέσματα είναι πολύ κοντά στα αποτελέσματα που πήραμε από τα στοιχήματα σε σειρά. Η τράπεζα του στοιχηματιστή με στοίχημα 1€ παρέμεινε σχετικά σταθερή, ενώ η τράπεζα του στοιχηματιστή με στοίχημα 10€ είχε πολύ πιο δυναμική συμπεριφορά. Για μια ακόμα φορά, ο μεγάλος στοιχηματιστής είχε τυχερές περιόδους επιτυχίας και κατέληξε με μεγάλα κέρδη.

Λοιπόν, τι μπορούμε να πούμε για αυτά τα αποτελέσματα; Μπορούμε να πούμε ότι το Masse Egale δεν είναι η πιο αποτυχημένη στρατηγική. Με μια επαρκή τράπεζα, μπορείτε να προχωρήσετε με το Masse Egale μέχρι η τράπεζά σας να φτάσει σε κορύφωση και μετά να εγκαταλείψετε το παιχνίδι ως νικητής. Οι τρεις προσομοιώσεις έδωσαν σε κάθε παίκτη μια ευκαιρία γι' αυτό.

Οι δοκιμές μας δείχνουν ότι ένας τόσο βασικός σύστημα όπως το Masse Egale μπορεί να είναι πιο αποτελεσματικός από πολλές από τις πιο πολύπλοκες και ριψοκίνδυνες στρατηγικές. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι μεγαλύτερα στοιχήματα είναι πιο αποτελεσματικά όταν χρησιμοποιείτε το Masse Egale.

Παγίδες του συστήματος Masse Egale

Από μαθηματικής άποψης, η επανάληψη του ίδιου στοιχήματος ξανά και ξανά θα οδηγήσει τελικά σε απώλεια. Δεν έχει σημασία ποιο είναι το ποσό του στοιχήματος. Με τα στοιχήματα σε σειρά, για παράδειγμα, μπορούμε να περιμένουμε να κερδίσουμε 54 φορές και να χάσουμε 946 φορές σε 1.000 γυρίσματα. Μετά από μια μικρή υπολογιστική ανάλυση, αυτό αντιστοιχεί σε μια συνολική απώλεια μόλις 28 μονάδων. Ωστόσο, όλοι γνωρίζουμε ότι τα αποτελέσματα μπορεί να είναι πολύ διαφορετικά στην πράξη. Η καλή χρονολόγηση βοηθά πολύ.

Ιδανικά, οποιοσδήποτε χρησιμοποιεί αυτό το σύστημα θα πρέπει να έχει ένα αρκετά μεγάλο ταμείο. Επίσης, πρέπει να αναμένει ότι η χρήση αυτού του λεγόμενου συστήματος μπορεί να καθιστά το παιχνίδι αρκετά βαρετό.

Συμπέρασμα

Το Masse Egale είναι ένα πολύ αρχαίο σύστημα που απαιτεί την επανάληψη του ίδιου στοιχήματος ξανά και ξανά. Όσο ανούσιο κι αν ακούγεται αυτό, οι δοκιμές μας δείχνουν ότι το σύστημα έχει κάποια αξία. Επιλέγοντας το κατάλληλο μέγεθος στοιχήματος και τη σωστή στιγμή για να το κόψετε, είναι δυνατόν να κερδίσετε κέρδος. Ωστόσο, η συνολική τάση είναι αρνητική και η συνέχιση του συστήματος σε μεγάλο διάστημα θα οδηγήσει τελικά σε συνολική απώλεια.

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι πολλοί "ειδήμονες της ρουλέτας" συμβουλεύουν τους παίκτες να αποφεύγουν τα εσωτερικά στοιχήματα. Ενώ μπορούμε να κατανοήσουμε το επιχείρημά τους, μόλις αποδείξαμε ότι η επανάληψη του ίδιου στοιχήματος, πράγματι, σας δίνει μια ευκαιρία να κερδίσετε χρήματα. Είναι λυπηρό που το Masse Egale καθιστά το παιχνίδι τόσο βαρετό.

Η νέα σας στρατηγική περιμένει να δοκιμαστεί - Play Roulette για Real!

 • 20bet
  5/5
  Δέχεται παίκτες GR
  Μπόνους 100% έως €120
  Απαίτηση στοιχηματισμού x40
  Παιχνίδια ρουλέτας 50+
  Ζωντανός έμπορος true
  Πληρωμές
  • mastercard
  • visa
  • skrill
  • neteller
  • ecopayz
  • bitcoin
 • 22Bet
  5/5
  Δέχεται παίκτες GR
  Μπόνους 100% Εωσ 300€
  Απαίτηση στοιχηματισμού x50
  Παιχνίδια ρουλέτας 70+
  Ζωντανός έμπορος true
  Πληρωμές
  • skrill
  • astropay
  • neteller
  • inovapay
 • GreatWin
  4.9/5
  Δέχεται παίκτες GR
  Μπόνους 100% έως €500
  Απαίτηση στοιχηματισμού x40
  Παιχνίδια ρουλέτας 100+
  Ζωντανός έμπορος true
  Πληρωμές
  • mastercard
  • visa
  • neteller
  • bitcoin
  • ripple
 • Hugo Casino
  4.9/5
  Δέχεται παίκτες GR
  Μπόνους 225% έως €600
  Απαίτηση στοιχηματισμού x45
  Παιχνίδια ρουλέτας 100+
  Ζωντανός έμπορος true
  Πληρωμές
  • interac
  • visa
  • mastercard
  • muchbetter
  • neosurf
  • bitcoin
  • tether
  • ethereum